márkáink

A BILKA lakóépületeknek és ipari építményeknek szánt teljes tetőrendszerek (fémcserép, ereszcsatorna-rendszer és kiegészítők) gyártására és kifejlesztésére szakosodott, 100%-ban román magántulajdonban levő vállalat. A BILKA Románia első számú tetőrendszer gyártója, és évről évre újabb értékesítési rekordokat dönt meg. 13 éves létezése során a BILKA több mint 337 000 házat fedett be. A Romániában forgalmazott tetőszerkezetek közül minden negyedik BILKA márkájú.

A 2007-ben létesített BILKA gyár Brassóban (Braşov) található. Jelenleg gyártócsarnokaink és raktáraink összterülete 140 000 m2, és ennek köszönhetően Kelet-Európa legnagyobb tetőrendszer-gyára vagyunk. Teljes mértékben automatizált gyártósorainkat világszinten a legkorszerűbb technológiákkal szereltük fel.

A BILKA sikere a szolgáltatások és termékek folyamatos fejlesztésére fordított kiemelt figyelemnek köszönhető, valamint annak, hogy munkatársaink és automatizált rendszerünk teljes összhangban dolgoznak annak érdekében, hogy folyamatosan és következetesen minőségi termékeket hozzanak létre.

Az ötvözött alumíniumból készült lemezek és szalagok az ereszcsatornákkal megegyezően 12 színben és natúr alumínium felülettel is kaphatók. Kitűnő minőségének köszönhetően rendkívül sokrétűen felhasználhatók az építőipar egész területén. A lemezekből korcolt fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, különböző szegélyek, dekorációs takarások, ereszcsatornák, szegélyek készülnek, melyek az épületeknek esztétikus külsőt biztosítanak.

Az AMMOR színes alumínium termékek igen magas szinten ötvözött alumíniumból készülnek, kiváló minőségű ereszcsatorna rendszerek illetve tetőfedési anyagok, melyek a házak homlokzatának burkolására és tetők fedésére szolgálnak.

A könnyűszerkezetes acél alapanyag és építési technológia lehetővé teszi az adott üzleti területekhez szükséges tér- és épületigények akár egy csarnokon belüli, vagy akár különálló épületekkel történő kialakítását is. A rugalmasan alakítható szerkezeti megoldásokkal kiváló térkihasználással tervezhető, ezáltal fesztáv és belmagasság tekintetében egyedülállóan szabad méretek valósíthatóak meg.

A vízszintes, ill. a függőleges belső térelhatárolás egyaránt tetszőlegesen alakítható, a csarnok méreteire (szélesség, vállmagasság, hossz) szinte nincs korlátozás. A méretszabadság velünk valóban korlátlan távlatokat nyit: a néhány száz m2-től a több tízezer m2-es alapterületig bármekkora csarnok megépíthető.

A Swedsteel csarnokokkal bármilyen üzleti terület és funkció megvalósítható, kiszolgálható gyorsan, gazdaságosan és magas minőségben hosszú élettartammal.

Cégünk 1993-ban magánvállalkozásként indult, 2003 óta pedig mint Kisbér Bádog-Center Kft folytatja gyártó és kereskedelmi tevékenységét.

2009 évben megkaptuk az ÉMI minősítést, ettől kezdődően termékeinknek TRIFA (www.trifa.net) nevet adtuk, ami a tulajdonosok nevének kezdőbetűiből áll össze.

Kisbér Bádog-Center Kft termékei döntő részét nagykereskedelmi partnereken keresztül értékesíti, de telephelyünkön kiskereskedelmi kiszolgálás is van.

2010 év végén elkészült új gyártó és raktárcsarnokunk. Területünk 65000 m2 és ebből 6360 m2 fedett csarnok.

alumínium, színes alumínium és acél, vörösréz, horgany, horganyzott alapanyagból készült
ereszcsatorna rendszerek és tartozékaik, szegélyek,
normál és falz minőségű lemezek, szalagok, trapéz és cserepes lemezek korcolt fémlemezfedések
és szinte minden bádogosipari kiegészítő (enkolit, korctömítő jégcsúszásgátló, stb.)

Széles tábla és szalaglemez választékunkon felül hasító/táblásító/egyengető, profilozó gépeinknek köszönhetően az egyedi igényeket is rendkívül rövid határidővel tudjuk teljesíteni, és szállítani az ország bármely pontjára!

A PREFA Aluminiumprodukte GmbH Európa-szerte már több mint 70 éve sikeres az alumíniumból készült tető- és homlokzatrendszerek fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. A PREFA csoport összesen több mint 400 alkalmazottat foglalkoztat. A több mint 6000 kiváló minőségű termék gyártása kizárólag Ausztriában és Németországban történik. A PREFA a Dr. Cornelius Grupp ipari vállalatcsoport tagja, ami világszerte több mint 6000 alkalmazottat foglalkoztat több mint 30 gyártó telephelyen.

1946 óta nagy szenvedélyünk az alumínium tető- és homlokzatrendszerek fejlesztése és gyártása. Termékeink kiváló minőségéről időközben már több mint 400 munkatárs gondoskodik a marktl/lilienfeldi és wasungeni telephelyen. Az impozáns méret ellenére családi vállalkozás maradtunk. Ez így is fog maradni a következő 100 évben is. Mi a titkunk? Támogatjuk munkatársaink kreativitását, hogy a jövőben is mindig egy ötlettel előrébb legyünk.

Szakértőink folyamatos kapcsolatban vannak feldolgozó üzemekkel és építészekkel egész Európában. Egy projekt megtervezésétől a megvalósításáig szakképzett munkatársak nyújtanak segítséget és adnak tanácsokat. Ez a lehető legnagyobb biztonságot garantálja elsősorban a tervezőknek és mesterembereknek, később az építtetőknek és felújítóknak. Nem alaptalanul tudunk tartós termékeinkre egyedülálló 40 év garanciát adni.